Vakantiefietsen

Wij, Ted en Bianca Langeveld, de eigenaren van Fietsen in IJmuiden zijn echte vakantiefietsers.

In onze opinie is er geen mooiere manier om het ontdekken van een land, regio, plaats of misschien wel de hele wereld dan met de fiets. Vanaf een fiets beleef je de omgeving waarin je je bevind optimaal, je bent een met de elementen en komt makkelijk in contact met de lokale bevolking en cultuur van het gebied wat je doorkruist.

Op onze fietsreizen door heel Europa zijn we op de mooiste plaatsen geweest en hebben de de meest fantastische mensen ontmoet. Met de fiets heb je voldoende actieradius om mooie afstanden af te leggen en de vrijheid om je route constant aan te passen aan de situatie en je mogelijk veranderende wensen. Wij kunnen je veel vertellen en van goed advies voorzien over wat je nodig hebt onderweg, welke fouten je wel moet maken en welke beter niet. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat je goed op je fiets zit door middel van een professionele Bikefitting. Omdat Bianca Fysiotherapeute is en bovenal ook fietser kunnen we dit echt op basis van (para-)medische metingen en aanpassingen doen want er niets zo vervelend als met pijn op de fiets zitten. Zeker tijdens je kostbare vakantieweken zou alles moeten kloppen.

Niet alleen je houding maar ook je fiets. Daarvoor werken we al een aantal jaar samen met de beste Vakantiefiets producent die er is, SANTOS BIKES uit Nieuw Vennep.

Santos Bikes maakt de ultieme vakantiefietsen,
Santos bouwt fietsen stuk voor stuk naar de wensen van de individuele klant, omdat iedere fietser uniek is. Alleen zo kunnen we de beste fiets bouwen, voor jou. Elke Santos wordt opgebouwd door één monteur, met aandacht voor elk detail. Onze fabriek staat in Nieuw-Vennep, dicht bij huis. We geven om kwaliteit en om persoonlijk contact.
Zo wordt iedere Santos Built for (your) Life.

Toen en nu

Santos werd in 1997 opgericht door Robbert Rutgrink, een fietsliefhebber met passie voor fietstechniek. In de jaren daarvoor had hij een eigen fietswinkel, waar hij inzag dat iedere klant een unieke fietswens heeft. Om een goede fiets te bouwen is Custombuilt de enige oplossing. Vanuit die gedachte bouwde hij het merk Santos.

Wat begon in een schuurtje in Lisse is inmiddels uitgegroeid tot een persoonlijk bedrijf met 16 medewerkers. Santos is gevestigd in Nieuw-Vennep en heeft een eigen R&D afdeling. Het was de eerste met riemaandrijving. De oersterke Travelmasters hebben naam gemaakt onder de vakantiefietsen en ook de Nederlandse Politie rijdt op een Santos.
Van blanco frame naar complete Santos

We beginnen pas, als alle wensen duidelijk zijn. Hoeveel bagage wil je bijvoorbeeld meenemen? Op wat voor ondergrond ga je fietsen? Vind je een damesframe fijn? Wil je een verende voorvork? We helpen je om al deze vragen te beantwoorden.

Met die kennis op zak starten we met het bouwen van je unieke Santos. Het frame vormt het platform van je fiets. We brengen het naar de spuiter, die jouw gekozen kleur en decals aanbrengt. Ondertussen maken we zelf de wielen, in eigen huis. De oersterke spaaknippels zijn typisch Santos. Net als wel meer onzichtbare details van de fiets.

Het gespoten frame en alle door jou gekozen onderdelen krijgen vervolgens een eigen vak in het magazijn. Om van daaruit door één monteur, stap voor stap, geassembleerd te worden. Hij heeft aandacht voor elk detail en maakt je Santos tot een perfect functionerend geheel.

De Santos fabriek staat in Nieuw-Vennep en op afspraak kun je het bezoeken. Er is een showroom met alle modellen en er staan meer dan 120 testfietsen om te proberen.

 

Overzicht

Santos

Nieuwe Santos 4.29 14 versnellingen met Hydraulische schijfremmen en De Mountainbike Die Je Ook Als Vakantiefiets Kan I

4.747,-

Santos

Nieuwe Santos Cross Lite 14 versnellingen met Hydraulische schijfremmen en Multifunctionele Gravelracer

5.104,-

Santos

Nieuwe Santos Travel Lite 14 versnellingen met Hydraulische velgremmen en Een Superchique Alleskunner

4.889,-

Santos

Nieuwe Santos Race Lite 904 Com 14 versnellingen met Velgremmen

4.699,- 3.750,-

Santos

Nieuwe Santos Travel Lite + E-power 12 versnellingen met Hydraulische schijfremmen en ^met De Travel Lite+ E-bike Zet Santos Ee...

8.143,-

Santos

Nieuwe Santos Travel Lite + E-power 12 versnellingen met Hydraulische schijfremmen en ^met De Travel Lite+ E-bike Zet Santos Ee...

8.259,-

Santos

Nieuwe Santos Travel Lite+ 12 versnellingen met Hydraulische schijfremmen en Een Superchique Alleskunner

5.477,-

Santos

Nieuwe Santos Travel Lite+ 12 versnellingen met Hydraulische schijfremmen en Sportieve Alleskunner

5.410,-

Santos

Nieuwe Santos Travelmaster 2.6 14 versnellingen met Hydraulische velgremmen en Perfecte Vakantiefiets!

4.458,- 3.350,-

Santos

Nieuwe Santos Travelmaster 2.8 30 versnellingen met Hydraulische velgremmen, ^wie Vaak Met Bagage Op Asfaltwegen Fietst en K

2.349,-

Santos

Nieuwe Santos Travelmaster 2.9 14 versnellingen met Hydraulische velgremmen

4.895,- 3.995,-

Santos

Nieuwe Santos Travelmaster 3+ 14 versnellingen met Hydraulische schijfremmen

5.900,- 5.000,-

Santos

Nieuwe Santos Trekking Lite 14 versnellingen met Hydraulische velgremmen en De Lichte Toerfiets Met Reisambities

4.412,-

TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00-18.00 uur
Woensdag:  9.00-18.00 uur
Donderdag:  9.00-18.00 uur
Vrijdag:  9.00-18.00 uur
Zaterdag:  9.00-17.00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook