Vakantiefietsen

Wij, Ted en Bianca Langeveld, de eigenaren van Fietsen in IJmuiden zijn echte vakantiefietsers. Lees hier waarom en bekijk ons favoriete aanbod!

Fietsvakanties door Europa

In onze opinie is er geen mooiere manier om een land, regio, plaats of misschien wel de hele wereld te ontdekken dan met de fiets. Vanaf een fiets beleef je de omgeving waarin je je bevindt optimaal, je bent één met de elementen en komt makkelijk in contact met de lokale bevolking en cultuur van het gebied wat je doorkruist. Op onze fietsreizen door heel Europa zijn we op de mooiste plaatsen geweest en hebben we de meest fantastische mensen ontmoet. 

Vakantiefietsen van Fietsen in IJmuiden

Wij kunnen je veel vertellen en van goed advies voorzien over wat je nodig hebt onderweg, welke kansen je moet pakken en welke fouten je beter niet kunt maken. Wij zorgen ervoor dat je goed op je fiets zit door middel van een professionele Bikefitting. Omdat Bianca Fysiotherapeute is en bovenal ook fietser doen we dit op basis van (para-)medische metingen en aanpassingen!

"Mijn eerste fiets was aangeschaft via een webshop; lekker goedkoop wat uiteindelijk duurkoop werd! Mijn advies onderzoek zelf eerst voor welk gebruik je een fiets nodig hebt en laat je verder informeren bij de dealer. Tevreden klant bij Fietsen in IJmuiden." - Peter Vooijs

Er is niets zo vervelend als met pijn op de fiets zitten en zeker tijdens je kostbare vakantieweken moet alles kloppen. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hieronder onze favoriete vakantiefietsen.


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00-17.30 uur
Woensdag:  9.00-17.30 uur
Donderdag:  9.00-17.30 uur
Vrijdag:  9.00-17.30 uur
Zaterdag:  9.00-17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Wij zijn op vakantie van zaterdag 17 augustus t/m maandag 2 september 2024


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook