Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Fietsen in IJmuiden is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Fietsen in IJmuiden of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Fietsen in IJmuiden worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Fietsen in IJmuiden heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Fietsen in IJmuiden links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Fietsen in IJmuiden van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Fietsen in IJmuiden 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00-17.30 uur
Woensdag:  9.00-17.30 uur
Donderdag:  9.00-17.30 uur
Vrijdag:  9.00-17.30 uur
Zaterdag:  9.00-17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Wij zijn op vakantie van zaterdag 17 augustus t/m maandag 2 september 2024


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook